SIIRTOTATUOINTI

15,00  sis. alv 24%

Sunnittele helposti omat kuvasi. Tatuointi tulostetaan A4 kokoiselle arkille. Arkille mahtuu maksimissaan yksi 190 x 280 mm tatuointi tai monta pientä omaa tatuointi kuvaa.

Kiinnität tatuoinnin seuraavasti: Varmista, että ”tatuoitava” kohta on puhdas ja kuiva. Poista tatuoinnin suojakalvo. Aseta tatuointi haluttuun kohtaan kuvapuoli ihoa vasten. Kastele reilusti vedellä, esimerkiksi märällä sienellä / pyyhkellä tai suihkuttamalla suihkepullolla, kunnes tatuointi on läpimärkä. Painele sitä varovasti ihoa vasten ja odota noin 20-30 sekunttia. Poista paperi varovasti iholta siirtämällä… ja tatuointisi on valmis! Huuhtele vielä se kylmällä vedellä ja painele varovasti kuivaksi, niin takaat maksimaalisen keston. Tatuointi on vedenkestävä.

Tatuoinnin poistaminen: Saat tatuoinnin pois esimerkiksi vauvaöljyllä tai desinfiointiaineella. Pidä öljyä tai desinfiointiaineella kostutettua vanulappua tatuoinnin päällä vähintään 10 sekuntia. Pyyhi öljy/desinfiointiaine sitten varovasti pois. Toista, kunnes tatuointi on lähtenyt kokonaan. Saunan tai suihkun jälkeen se voi myös lähteä rapsuttamalla, mutta varo hankaamasta ihoa liian voimakkaasti. Tatuointi on kestävä, joten emme suosittele sitä laitettavaksi paikkaan, josta se pitää poistaa pian.

Tatuoinnit ovat myrkyttömiä ja turvallisia käyttää iholla. Älä kuitenkaan laita niitä herkälle iholle tai lähelle silmiä. Ikäraja tatuoinneille on kolme vuotta.

14 varastossa

Aloita suunnittelu

Osasto: